Binance NFT marketplace

Hoe werkt Binance en hoe koop je een NFT?

Binance NFT kopen
Ledger Hardware Wallet
De veiligste manier om jouw crypto te bewaren.

Binance is de grootste cryptocurrency exchange van de wereld. Binance is veel meer dan alleen een trading exchange. Het is een geheel eigen ecosysteem waar je onderwijs kunt krijgen, een hot wallet kunt openen, kunt investeren in nieuwe crypto projecten via de launchpad en nu ook NFT’s kunt kopen. Binance biedt ook ontwikkelende projecten, de financiële middelen om hun project te verwezenlijken. Dit heet Binance Labs. Buiten al de genoemde functies die Binance aanbiedt, zet het bedrijf zich ook in voor goede doelen en kan je veel institutionele data verkrijgen via Binance Research.

BNB ook wel Binance coin is de crypto munt van Binance, dat zich bevindt op het Binance blockchain. Het is een software systeem dat ontwikkelt is door Binance en de community. $BNB wordt gebruikt voor meerdere doeleinden en runnen van Binance ecosysteem en onderliggende transacties. Zo kun je ook een Binance Visa kaart aanvragen waar je jouw crypto munten kunt gebruiken als echt geld, of staken, of geld lenen.

Binance zorgt voor meer NFT adoptie.

Binance wilt met hun visie de wereld meer vrijheid schenken. Meer financiële vrijheid in de vorm van vrijheid van geld en minder afhankelijkheid van overheid instanties zoals banken. Het is wel bijzonder dat desondanks deze visie, Binance een gecentraliseerde exchange is. Dit betekent dat onze data en de gehanteerde regels alsnog in de handen van de overheid ligt.

Door de opkomende aandacht voor NFTs heeft Binance een NFT platform ontwikkelt waar bedrijven, artiesten en andere individuen hun NFT’s kunnen verkopen of kopen. Misschien vraag je jezelf af, wat is er zo speciaal aan het Binance NFT marketplace? Het is niet perse speciaal maar het is goed voor het NFT ecosysteem omdat veel mensen een Binance account hebben en betrokken zijn met investeren in crypto maar niet in NFTs. Door middel van een NFT marketplace op Binance zorg je ervoor dat je meer mensen bereikt waardoor er meer attentie komt voor NFT’s en de groei ervan.

Bybit exchange
Wij kiezen Bybit over Binance. Binance is KYC verplicht en duurder! Maak een account aan in 3 minuten!

Het is nu enorm makkelijk voor onervaren investeerders/traders om toch te proeven van de NFT wereld. Je kunt namelijk met een geverifieerde Binance account, jouw geld storten en daarmee $BNB, $ETH of $BUSD kopen om vervolgens een NFT te kopen. Nadat je jouw NFT hebt gekocht is het direct zichtbaar op jouw account en dit maakt het voor veel mensen interessant en overzichtelijk aangezien Binance alles op één plek houdt. Op Opensea bijvoorbeeld werk je met een Metamask en het verzenden van Ethereum van een exchange naar je Metamask om vervolgens weer je Metamask te koppelen met Opensea. Voor veel mensen zijn dit te veel stappen en klinkt het erg lastig.