Blog

Metamask wallet
Metamask

Hoe werkt een Metamask wallet?

Oké, ik heb een Metamask wallet aangemaakt en nu? Ik begrijp er helemaal niks van. Wat betekent de “buy, sturen, swap”? Wat betekent die lange code bovenin? Er staat Account1, kan ik daar ook gewoon mijn naam van maken? NFT’s kopen is echt lastig.. Ik wil gewoon met IDEAL iets kopen..

Meer Lezen
Hoe maak je Metamask wallet
Metamask

Hoe maak ik een Metamask wallet?

Metamask dat is toch die vossen logo? Ik had er eens iets voorbij zien komen waarbij ze zeiden dat je een Metamask nodig hebt als je NFT’s wilt kopen. Alleen ik weet toch niet precies wat het inhoud. Ik wil graag een NFT kopen maar het lijkt me niet makkelijk om een wallet aan te maken. Worden mijn NFT’s gewoon in de Metamask opgeslagen?

Meer Lezen
wat is opensea
Opensea

Wat is Opensea en hoe werkt het?

Opensea, iedereen heeft er ondertussen wel al van gehoord maar wat het is het nou precies? Een marketplace dat al sinds 2017 is opgericht en 5 jaar later pas bekend is.. Wat allemaal begon met Cryptokitties in 2017 waar mensen gebruik konden maken van een gedecentraliseerde applicatie gebouwd op de blockchain met het doel om ooit de meerderheid te bereiken.

Meer Lezen
Waarom zijn NFT's zo bijzonder?
NFT

3 redenen waarom NFT’s zo speciaal zijn!

Hoe kan een simpele JPEG zoveel waard zijn alleen omdat het een NFT heet? Wat is er nou zo bijzonder aan NFTs. Veel mensen geloven hun ogen niet en vinden het niet realistisch dat jongere duizenden euro’s verdienen in een korte tijd met het kopen en doorverkopen van NFT’s. Men begrijpt niet wat er zo bijzonder is aan nft’s. In dit artikel ga ik jullie uitleggen dat het wel degelijk veel meer is dan een simpele JPEG. Het is een technologische ontwikkeling dat heel de wereld zal beïnvloeden.

Meer Lezen
nft kopen met ideal
NFT kopen

Hoe kan je een NFT kopen met iDEAL?

Ik hoor je al denken. Ik wil eens een NFT kopen maar kan ik niet gewoon een NFT kopen met iDEAL in plaats van een Metamask aanmaken? Het antwoord daarop is: Nee, dat kan niet! Het beste voor de veiligheid van jouw NFT’s is om een wallet te gebruiken die goed beveiligd is. Wil jij meer weten over betaalmethodes en waarom iDEAL niet te gebruiken is? Lees dan verder!

Meer Lezen
NFT kopen
NFT kopen

Hoe kan ik een NFT kopen?

De NFT hype kriebelt en iedereen wilt weten; hoe je nou een NFT koopt? Je ziet van alles verschijnen op @nft, YouTube of Discord communites en je denkt: “ik wil ook meedoen”. Vaak is dit niet de beste manier om te investeren of geld te verdienen. Wanneer je uit “FOMO” oftewel bang bent dat je gaat mislopen op winst, bepaalde besluiten gaat nemen. Dit loopt ook bijna altijd slecht af… Doe je onderzoek en start hier bij nftwaarde.nl. Waar we je niet vertellen om iets te kopen. Hier vertellen we je alleen dat je jouw eigen huiswerk moet doen. Lees je in, heb een plan en dek jezelf in. In dit artikel gaan we jullie vertellen hoe makkelijk je NFT kopen kan. Het klinkt allemaal moeilijk NFT tokens, crypto en de blockchain… maar zo lastig is het niet voor ons “de consument”.

Meer Lezen
NFT Hype
NFT

Is NFT crypto een hype?

Cryptopunks gaan voor miljoenen euro’s per NFT, Bored Ape Yacht Club heeft zelfs de totale waarde van Cryptopunks ingehaald. Beeple die een NFT verkoopt voor 69.3 miljoen dollar. De trading volume van Opensea is exponentieel gegaan. Je hoort elke week in het nieuws wel iets over crypto, de blockchain of NFT’s. Open Instagram of Twitter en binnen een minuut scrollen zie je al iets voorbijkomen over de waarde van een NFT. Dit zijn allemaal tekens van een hype. Dus, zijn NFT’s een hype?

Meer Lezen
Wat is een nft?
NFT

Wat is NFT?

Hoe kun je zo dom en onwetend zijn om duizenden tot wel miljoenen euro’s te betalen voor een digitale afbeelding. De corona crisis heeft iedereen gek gemaakt. Mensen speculeren en verliezen alleen maar hun geld ermee. Ik wil helemaal niks weten over crypto munten en nft tokens. Ik ga nooit van mijn leven nft’s kopen… Dit is de reactie van de meeste mensen die nog nooit over NFT’s hebben gehoord en de nieuwste artikelen zien verschijnen. Hebben hun zichzelf afgevraagd: wat is een nft? Dit zijn ook de mensen die de boot gaan missen en van oorsprong niet houden van verandering en investeren. Maar goed, laten we ons focussen op wat wel belangrijk is!

Meer Lezen