Cool Cats NFT

Wat is een Cool Cats NFT?

Cool Cats Opensea

Cool Cats is een ethereum blockchain gebaseerde collectie waar er 9.999 NFT zijn uitgeven. Cool Cats NFT lanceerde hun eerste collectie in juli, 2021 en wordt gezien als één van de OG projecten oftewel “bluechip” projecten. De eerste collectie Cool Cats kunnen nieuwe NFT kweken (breeding), waardoor er tweede collectie (creatures) kan worden gevormd door mensen die hun NFT’s gebruiken om nieuwe nft’s te maken. De NFT’s bestaan uit 300.000 verschillende karakteristieke eigenschappen.

De Cool Cats NFT houders ontvangen toegang tot de community, random Airdrops, toegang tot Cool Cat events en een non-exclusieve licentie om te doen wat ze willen met hun gekochte NFT. Cool Cats maak gebruik van een schaal die gebaseerd is op “hoe cool een NFT is”. Er zijn 4 soorten klassementen waaronder: Cool, Wild, Classy en Exotic waarbij Exotic de meest zeldzame NFT’s zijn.

Bybit exchange
Bybit is onze favoriete exchange. Maak jouw account aan in 3 minuten!

Airdrops, $MILK tokens en "Breeding"

De Cool Cats team heeft aangegeven dat 20% van alle ETH dat wordt verzamelt door de royalty’s en winst door directe verkoop bij mint, wordt teruggegeven aan de community door middel van competities en random giveaways. De OG investeerders en tweedehands kopers krijgen elke maand voordelen zoals gelimiteerde Cool Cats NFT Airdrops, $MILK tokens en de mogelijkheid op “Breeding”

Cool Cats NFT
Cool Cats kopen

Buiten de NFT’s om is heeft het team andere doelen zoals events organiseren voor het goede doel, NFT houders stemrecht geven, een game bouwen waar alle NFT houders welkom zijn en nog veel meer kleine projecten die ze niet willen onthullen! Het is top secret!