Over ons

Wie zijn wij?

Nftwaarde.nl is dé website waar je alles over NFT’s kunt vinden. De site is opgericht door een trader die weet hoe het is om te traden in cryptocurrency en NFTs en hoe belangrijk het is dat mensen zich goed inlezen. Het doel van nftwaarde.nl is om mensen slimmer te laten investeren waardoor ze minder snel geld zullen verliezen en minder snel meegesleept zullen worden door de NFT hype, zonder dat ze weten waar ze aan beginnen.

Veel mensen investeren meer geld dan dat zij daadwerkelijk mogen verliezen en dat is niet de bedoeling. Met deze blog website is het de bedoeling onze bezoekers meer inzichten krijgen en meer gedetailleerde artikelen te zien krijgen die jouw ook echt zullen helpen in plaats van alleen op te hypen om iets te kopen…

Wat kun je van ons verwachten

Crypto valuta en NFTs behoren tot riskante investeringen en het wordt ook door ons aangeraden om je eigen onderzoek te doen. Alle informatie die wij bieden op deze website dient enkel ter educatie. Wij geven GEEN financieel advies.

Mocht je meer vragen hebben voor ons stuur dan een berichtje via contact of info@nftwaarde.nl.

Ethereum

NFTs traden op Opensea

Wij gebruiken ervaringen en data die wij voornamelijk hebben verzamelt bij het traden op Opensea en natuurlijk het aanmaken van de accounts.

NFT tools

Op onze site leggen we alle tools uit die wij hebben gebruikt voor het traden en investeren in NFTs. NFT tools zijn belangrijk omdat men graag bijvoorbeeld meer wilt weten over hoe je jouw NFT’s kunt bewaren en beschermen met een wallet en hoe je een exchange kunt gebruiken en waarom dit nodig is. 

Bluechip NFTs

Onderaan onze website hebben wij een lijst met bluechip NFTs gemaakt. Dit betekent dat dit in onze ogen de bekendste en belangrijkste NFTs zijn die je kunt vinden en zijn daarom ook belangrijk om te bestuderen.

Marketplaces

Wij hebben ook alle NFT marketplaces voor jullie uitgelicht die wij op dit moment interessant vinden. Een marketplace is een platform waar je NFT’s kunt kopen. Opensea.io is de bekendste marketplace met de meeste populaire NFT projecten en de meeste volume.

Leer. Analyseer. Investeer

Wij geloven dat hard werken loont

De kennis die wordt aangeboden op deze site is gebaseerd van uren tot dagenlange onderzoek dat door ons team op een dagelijkse basis wordt uitgevoerd. 

Zo zorgen wij ervoor dat wij jullie de beste alles in één plek kunnen bieden voor jullie NFT kennis.