Terugbetaling en retourbeleid

Terugbetaling

Op onze website nftwaarde.nl kunnen bezoekers alleen maar adverteren door middel van gast blogs te plaatsen op onze website. De blogs dienen van te voor te worden nagekeken door ons team om te kijken of de informatie niet foutief of misleidend is. Na dat de blog is goedgekeurd en de betaling is afgerond is er geen mogelijkheid meer om een terugbetaling in eisen. 

Op nftwaarde.nl verkopen wij ook onze eigen producten. Wij verkopen e-books die de koper direct na een bevestigde bestelling kan downloaden en lezen. Dit betekent dat dit product in geen enkele mogelijkheid is te retourneren omdat het geen fysiek product is. Wanneer de betaling is voltooid kan de koper het bestand downloaden en heeft het de waarde gekregen waar hij of zij voor betaald heeft en kan hierdoor geen terugbetaling meer krijgen. De product omschrijvingen zullen enorm duidelijk zijn zodat de koper een bewuste keuze kan maken. 

Bij onduidelijkheden of twijfel stuur ons een bericht info@nftwaarde.nl of klik hier.

Retourneren

Het enige dat wij op nftwaarde.nl verkopen dat in dit geval direct door ons team wordt uitgebracht is de downloadbare e-books. Alle andere klikbare links op nftwaarde.nl zijn affiliatie links of verwijzingen. Nftwaarde.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud, beschikbaarheid of eventuele schade die de instrumenten of verkochte producten van derde kunnen veroorzaken. Alle hyperlinks naar websites van derden zijn wel websites die wij zelf persoonlijk gebruiken.