Veefriends

By Garyvee

Wat is een Veefriend?

Bybit exchange
Bybit is de populairste cryptoexchange onder traders. Maak jouw account aan in 3 mintuen!

Veefriends is misschien wel één van de bekendste NFT’s die er zijn. Veefriends is handgetekend en bedacht door Gary Vee oftewel Gary Vaynerchuck. Deze NFT staat bekend om de persoon die Veefriends heeft bedacht. Gary heeft een enorm loyale en attente community opgebouwd over de jaren en besloot om kennis en visie te delen door middel van Veefriends. Gary omschrijft het als de nieuwe Walt Disney bouwen. 

Het is een project voor hem dat meer is dan alleen NFT’s verkopen. Door het bezit van een Veefriend heb je namelijk toegang tot de VeeCon Conference voor 3 jaar. Een meerdaagse event waar je contact kan komen met de community en een heleboel bekende mensen aanwezig zullen zoals Logan Paul en Charlie D’amelio. De zeldzamere NFT’s die Gary heeft uitgebracht hadden ook elk een uitzonderlijke onderliggende smart contract. Buiten het feit dat iedereen was uitgenodigd voor VeeCon Conference, de speciale NFT’s hebben activiteiten met Gary zoals: 5 minuten Skype gesprek, 30 minuten basketballen met Gary.

Gary Vee zijn reputatie staat op het spel!

Dit was het eerste project waar de NFT, niet alleen te verzamelen was maar het ook “ultility” wat ze zo vaak zeggen. Een onderliggende belofte oftewel een smart contract. De handgetekende creaties van Gary Vee waren gebaseerd op sterke karakteristieke eigenschappen die je kunnen helpen in het leven en ondernemen. Bijvoorbeeld Empathy Elepant of Patient Panda. Hij wilt benadrukken hoe belangrijk het is om je persoonlijke eigenschappen te verbeteren. Wat ook enorm bijzonder was aan deze mint, is dat het meer een veilig was. Mensen konden zelf kiezen welke NFT ze wouden kopen, wat niet het geval is bij minten.

garyvee nft

Het mooie aan Veefriends is, is dat Gary heeft aangekondigd dat Veefriends een project is wordt gebouwd voor de lange termijn en niet is gemaakt om mee te doen aan de hype. Hij gelooft er heilig in dat NFT’s de wereld gaat veranderen en hij zal één van de ontwikkelaars zijn die de Web 3.0 evolutie in gang heeft gezet. De prijzen van Veefriends zijn sinds de mint enorm gestegen. De minimale prijs van een Veefriends is op dit moment 12 eth en natuurlijk dit schommelt. Er zijn echter ook bedragen van honderden duizenden euro’s betaald voor zijn NFT project. Zelf denkt Gary dat er een enorme NFT winter gaat komen en dat alles ook de bluechip bedrijven zullen kelderen als nooit te voren. Het is daarom belangrijk voor ons om ons in te lezen en meer te leren. Wil jij meer weten over NFT?

Ledger Hardware Wallet
De veiligste manier om crypto te bewaren!