VeVe Digital Collectibles

By ECOMI

Wat is VeVe Digital Collectibles?

Veve Digital Collectibles
Bybit exchange
Wij gebruiken Bybit als exchange. Maak een account aan in 3 minuten!

VeVe is een app gebaseerde marketplace/platform voor premium digitale collectibles die zijn vrijgegeven onder een licentie. Het moederbedrijf van VeVe is ECOMI. Volgens ECOMI is kunnen VeVe gebruikers makkelijk hun NFT’s verkrijgen en tentoonstellen in virtuele showrooms. Ook kunnen VeVe users hun nft’s verkopen of ruilen met andere VeVe gebruikers. VeVe heeft een optie waarbij je door middel van augmented reality een foto kan maken met jouw favoriete digitale verzamelobject. Vervolgens kan je deze afbeelding posten op één van jouw favoriete social media platformen.

Op de VeVe marketplace kan je zien hoeveel jouw NFT’s waar zijn en kun je nieuwe NFT’s kopen of jouw NFT’s verkopen. De prijs van een NFT wordt niet uitgedrukt in USD maar eerder gems waarbij 1 gem gelijk staat aan $1 dollar. Dit betekent ook dat als jij een NFT wilt kopen, dat jij eerst gems moet gaan kopen met dollars. Het is de bedoeling dat het binnenkort ook mogelijk is om VeVe tokens, de gem tokens om te wisselen naar $OMI tokens. OMI tokens zijn de crypto munten die behoren tot het ECOMI netwerk.

Disney, Warner Bros, Marver en DC Comics

VeVe staat voornamelijk bekend om zijn samenwerkingen en licenties. Zo heeft VeVe samenwerkingen met mega bedrijven zoals Disney, Warner Bros, Marvel en DC Comics. Het unieke hieraan is dat deze bedrijven ook bekend staan voor het uitbrengen van enorm bekende verzamelbare genres zoals Spiderman, Superman, Batman, Ghostbusters, enz. Bij het kopen van een NFT betaalt iedereen dezelfde prijs voor een NFT uit een collectie die wordt vrijgegeven. Wanneer je de NFT hebt gekocht, kom je er pas achter wat voor actie figuur je hebt bemachtigd.

De reden waarom er zoveel optimisme is voor VeVe is omdat Alfred R. Kahn, hoofd van licenties van ECOMI een bekende reputatie heeft. Hij wordt erkend voor zijn omzet die hij heeft gegenereerd door middel met samenwerkingen met Pokémon, YuGiOh, Teenage Mutant Ninja Turtles, James, enz. Hij heeft ook geholpen met de branding en de licenties voor Nintendo, Mario Bros, James Bond, etc.

Disney ECOMI NFT

Buiten dit, is er op VeVe al enorm veel geld verdient door mensen die NFT’s kochten en deze voor duizenden euro’s hebben verkocht. Hierdoor is de populariteit enorm gestegen aangezien er veel kansen zijn om extra geld te verdienen. Bepaalde NFT’s werden voor tussen de$16,99 – $99 gemint om vervolgens voor $29,999 – $85000 verkocht te worden. Dit was niet eenmalig het gebeurt bij alle bekende actie figuren die behoren tot één van de eerste van de VeVe collectibles. De zeldzaamheid van een bepaalde NFT speelt hierbij een enorm belangrijke rol. Op dit moment is het zo populair dat als er een nieuwe collectie wordt vrijgegeven dat het welgeteld 1 seconde duurt voordat het uitverkocht is…

Wat ook bijzonder is, is dat VeVe heeft aangegeven dat ze streven om het eerste CO2 uitstootvrije NFT platform willen worden waarbij ze de transmissies die ontstaan bij het minten van de NFT’s willen neutraliseren door middel van het kopen van credit die gelijk staan aan het de hoeveelheid CO2 die wordt vrijgegeven.

Ledger Hardware Wallet
De veiligste manier om jouw crypto te bewaren. In een offline cold wallet. Bestel jouw Ledger Hardware wallet.