World of Women NFT

WoW

Wat is een World of Women NFT?

World of Women Opensea
Bybit exchange
Bybit is onze favoriete crypto exchange. Maak jouw account aan in 3 mintuten!

De World of Women (WoW) NFT project is een project dat bestaat uit 10.000 unieke NFT’s die staat voor diversiteit en kracht. Dit project wordt geleidt door @yamkarkaiart en is sinds 27 juli, 2021 verkrijgbaar. Dit is een NFT project waar Gary Vee veel invloed op heeft gehad want hij was de eerste bekende naam die het ontdekte en er een uitsprak over deed. Vervolgens was het uitverkocht binnen 1 dag..

Elke NFT is opgebouwd uit verschillende individuele attributen die de zeldzaamheid van de NFT bepalen. Yam, die artieste heeft elke NFT ontwerpen met haar eigen stijl design met programma’s zoals Procreate en Adobe Illustrator.

Gelijkheid van vrouwen

Elke NFT is opgebouwd uit verschillende individuele attributen die de zeldzaamheid van de NFT bepalen. Yam, die artieste heeft elke NFT ontwerpen met haar eigen stijl design met programma’s zoals Procreate en Adobe Illustrator.

Het doel van World of Women is om de vrouwelijke representatie in de NFT wereld te versterken en te laten zien dat het niet alleen een plek voor mannen is. Tegelijkertijd wordt er veel energie en tijd gestoken in het innoveren en helpen van belangrijke doelen binnen de community. Zo is gelijkheid van vrouwen er belangrijk en dat er minder wordt gekeken naar sociale achtergrond, afkomst en geslacht. Yam wilt ook echt dat er meer vrouwen zijn die gaan behoren tot de topverdieners van de wereld,  verteld ze op haar Twitter @YKarlai.

@yamkarkaiart Instagram World of Women NFT
Ledger Hardware Wallet
De veiligste manier om crypto te bewaren!

De NFT zijn allemaal ontworpen met een bepaalde visie om te laten zien aan de wereld dat iedereen gelijk is ongeacht de afkomst. Er is geen cultureel standpunt in ogen genomen gedurende het creatieve proces. Dit heeft ze gedaan door middel van geen culture voorwerpen te gebruiken die politieke of religieuze opinie kan veroorzaken. Het is de bedoeling dat iedereen zich welkom voelt in de WoW community.

World of Women hecht ook veel waarde aan transparantie. Het was daarom ook direct duidelijk voor iedereen die wou investeren wat de normen en waarde zijn van het project. De doelen voor ogen en wat er met de NFT kan gedaan worden. Buiten het feit dat ook WoW doet aan Airdrops. Wat uniek is aan World of Women is dat dit project veel waarde hecht aan het ondersteunen van andere individuele artiesten. Er is een spaarpot opgezet dat de “WoW Fund” heet om mensen te helpen met het creëren van hun eigen NFT collectie. Iedereen die een WoW NFT bezit heeft ook de commerciële rechten van de NFT.  Onlangs is de prijs van een WoW NFT naar hoogtes van 9 eth geschoten nadat werd aangekondigd dat project manager van Bored Ape Yacht Club, Guy Osheary ook WoW onder zijn hoede ging nemen. Het belang van dit NFT is voornamelijk ontstaan door dat mensen het zien als de eerste belangrijke vrouwelijke NFT die een revolutie in gang kan zetten. Vrouwen horen ook thuis in de crypto en NFT wereld.